Bra hundförsäkring

Välja Försäkringsbolag

Trött hundIdag finns det många aktörer som erbjuder hundförsäkringar till vettiga priser. Moderna försäkringar har tre olika en bas ,en dubbel och en trippel hundförsäkring. Deras trippel hundförsäkring har blivit utsedd till årets hundförsäkring 2017 av en oberoende jämförelse. Ett annat prisvärt val är svedea, även dom har enkla och billiga försäkringar som passar dom flesta hundägare.

När du ska teckna försäkring bör du fundera på vilken summa för självrisk du önskar. En lägre självrisk ger en högre försäkringskostnad.  om du inte har valt hundras ännu så kan det vara klokt att jämföra olika raser och vilka eventuella medfödda sjukdomar dessa kan ha. Priset på försäkringen varierar mycket beroende på hundras och självrisk.

Det är  viktigt att du jämför olika försäkringar och försäkringsvillkor innan du tecknar en försäkring.

Du som hundägare säkerställer att du alltid har en tillfredsställande försäkring för din hund, anpassad efter dina individuella förutsättningar och hundens behov. I vissa fall kan det vara nödvändigt med någon sorts tilläggsförsäkring om du t.ex. ska ha med dig din hund när du jagar.
Kom ihåg att du alltid har ångerrätt på normalt 14 dagar efter att du har tecknat en hundförsäkring. Så att du kan byta försäkring om du inte är nöjd med ditt val. En hundförsäkring gäller per år. Här kan du få hjälp att hitta en bra och prisvärd hundförsäkring

Dom två bolag som har bra och prisvärda försäkringar är ICA och svedea som vi tidigare har nämnt. Men för att veta vad som är det klokaste valet för dig och din hund så måste du ansöka individuellt, men det tar oftast bara någon minut. Samlar du alla dina olika  försäkringar på ett ställe så får du oftast bra mängd rabatter. Vänta inte börja se över dina försäkringar idag och se hur mycket pengar du kan spara genom att byt djurförsäkring online.

Åter till http://hundforsakring.info