Lassie hundförsäkring

Ny digital utmanare

Lassie är en ny uppstickare på försäkrings marknaden för husdjur. Dom har vettiga priser på sina olika försäkringspaket både för hund och katt. Förutom att dom har bra villkor och bra priser så kan du i en gratis app som dom har skapat lär dig mer om din hund och genomgå olika digitala övningar som gör dig till en bättre hundägare.

I appen kan du få poäng som ger dig en lägre försäkrings kostnad. Du få tips på hur du kan förebygga många av dom vanligaste skador och sjukdomar som din hund kan råka utför.

Lassie försäkringsval

Precis som många andra bolag så har dom tre olika nivåer på deras hundförsäkringar. Dom erbjuder mini,mellan och stor. Här följer en kort sammanfattning av dessa.

Mini

Detta är den försäkring som är enklast och även minst omfattande av deras olika alternativ.

Mini veterinärvårdsförsäkring ger ett grundläggande skydd för din hund och omfattar kostnader som kan uppstå för behandling av din hund till följd av både sjukdom och skada.

Försäkringen erbjuder utöver veterinärvård också ersättning för dolda fel, tandvård vid olycka och en valfri självrisk.
Ersättningsbeloppet är det lägsta av de tre olika alternativen och kan kompletteras med en livförsäkring.

Det kan vara bra att veta att alla deras försäkringar ingår fria samtal till den digitala veterinären FirstVet.

Mellan

Med deras mellan val får du en utökad trygghet i form av en mer omfattande försäkring och ersättningsnivå. Mellan ger dig ett veterinärvårdsbelopp om 60 000 kr/år och den inkluderar även ersättning för MR/CT-scanning, kejsarsnitt, specialfoder och medicin samt även rehab. Med denna försäkringsnivå får du ett mer heltäckande skydd och du slipper att oroa dig för eventuella olyckshändelser eller skador som din hund kan råka ut för. Detta är ett smart val till en vettig kostnad.

Stor

Den som vill betala lite mer och vill ge sin fyrfota vän ett mycket omfattande skydd till ett överkomligt pris, kan välja att teckna Lassie hundförsäkring Stor. Denna försäkring innefattar samma delar som påMellannivån, men ersättningen som betalas ut är väsentligt högre. Du får till exempel ett veterinärvårdsbelopp på 150 000 kr/år som är högst på marknaden. Ersättning för medicin upp till 150 000 kr och även kejsarsnitt och MR/CT-undersöknings ersättning på upp till 150 000 kr. Kombinerar du detta val med att utbilda dig via appen så kan du få ner ditt pris och få en riktigt bra hundförsäkring till en okej kostnad.

Kika gärna på detta bolag och jämför med din nuvarande försäkring så kanske du kan få en bättre och billigare hundförsäkring. Tidigare har vi ansett att ManyPets har varit bäst men nu kan Lassie omdöme vara en seriös utmanare på topp placeringen. Vill du läsa ett omdöme kan du läsa här https://www.billig-hundförsäkring.se/lassie-hundforsakring-var-recension-omdome/

Hoppas att du fick lite mer nyttig information som gör det enklare för dig att hitta en försäkring som passar dig och din ekonomi.

Har